malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Neix l'Associació de Naturalistes del Montnegre i La Tordera per conèixer, difondre i defensar el patrimoni natural

L'entitat naturalista agrupa una vintena de biòlegs, geòlegs, geògrafs i apassionats de la natura de municipis de l'Alt Maresme, la Selva Marítima i el Baix Montseny amb l'objectiu de conèixer, difondre i defensar el patrimoni natural del Massís del Montnegre i la conca de La Tordera. L'entitat vol ser un referent en la recerca dins l'àmbit localPublicat:
13-07-2020 / 11:53:17
Actualitzat:
13-07-2020 / 12:33:48

Els fundadors de l'Associació de Naturalistes del Montnegre i La Tordera consideren que en aquest territori "es troba a faltar una veu que defensi els valors i el patrimoni natural, així com els serveis ambientals que ofereix la natura".

Un dels temes que ara mateix preocupa més als membres de l'entitat és la protecció del delta de La Tordera. En aquest sentit, Antoni Abad, president de l'associació, ha valorat positivament la decisió que han pres els ajuntaments de Malgrat de Mar i Blanes de tancar els accessos a la zona, on hi han nidificat aus. Abad també ha lamentat l'actuació amb maquinària pesada a la desembocadura de La Tordera en el marc de les tasques de reconstrucció dels efectes del temporal Gloria, que diverses organitzacions ecologistes han denunciat penalment.

L'Associació de Naturalistes del Montnegre i La Tordera és oberta a la participació de totes les persones interessades en la natura i l'àmbit territorial que l'ocupa. També es posa a disposició de les entitats del sector que comparteixen objectius ambientals. Una de les activitats que l'entitat vol dur a terme a l'octubre és la celebració de la Setmana de la Natura. També vol començar a plantejar la necessitat de redactar un llibre blanc en què s'incloguin els espais que tenen un interès natural per tal que les administracions disposin d'aquesta informació.
 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits