malgratcomunicacio.cat

En directe

Passeig Marítim

[ÀUDIO] Es col·locaran 50 arbres mitjans per fer ombra al Passeig Marítim aquest estiu

L'alcalde Joan Mercader ha explicat que aquesta actuació no estava prevista en el projecte inicial de la remodelació del Passeig Marítim. Paral·lelament, aquests dies es posa el mobiliari urbà a la fase 1 de les obres i s'ha començat a pintar el carril bici per donar continuïtat entre el primer tram i el segon, encara pendent de remodelarPublicat:
06-07-2020 / 10:09:49
Actualitzat:
06-07-2020 / 13:47:26

Dels 50 arbres mitjans que es col·locaran a la part central del Passeig Marítim per fer ombra, 20 seran mèlies, 10, pruners de fulla vermella, 15, moreres i 5, sòfores. L'alcalde Joan Mercader diu que aquesta era "una qüestió que no estava prevista en l'anterior projecte i que aquest govern ho ha volgut incorporar per tal de millorar la fase 1". "Són arbres que ja són grans per tal de poder fer ombra", ha assegurat Mercader, que ha recordat que "amb el projecte que estava aprovat no es podia passejar amb la calor que feia".

Per altra banda, la setmana passada es van començar a instal·lar 26 bancs al llarg de la fase 1 del nou Passeig Marítim. En total se'n posaran 18 amb raspaller i 8 sense. També es col·locaran 9 papereres i ja hi ha aparcabicicletes. Mercader ha explicat que l'Ajuntament ha hagut d'esperar a poder resoldre el contracte amb l'empresa adjudicatària de les obres del Passeig Marítim per poder acabar els detalls de la fase 1 del projecte de remodelació.

Finalment, aquesta setmana també s'ha començat a donar continuïtat al carril bici entre la fase 1 i la 2. En aquest sentit, es crea un vial provisional de 2,5 metres d'amplada i dos sentits de circulació. Seran 650 metres de carril bici, que anirà des de l'avinguda dels Països Catalans fins a l'avinguda de Colom. S'utilitza pintura vermella on apareix conflicte entre el cotxe amb la bicicleta i es prioritza la bicicleta vers els vehicles motoritzats.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits