malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Balanç positiu de la reobertura del mercat de la roba amb el 100% de les parades

El mercat setmanal de la roba i complements va reobrir ahir amb el 100% de les parades, però amb mesures de seguretat i l'aforament limitat a 600 persones. Tant els usuaris habituals del mercat com l'alcalde Joan Mercader han fet un balanç positiu d'aquesta reobertura. L'alcalde assegura que "la gent ha pres consciència i comença a adaptar-se a conviure amb el covid-19"Publicat:
26-06-2020 / 10:40:07
Actualitzat:
26-06-2020 / 11:17:12

El mercat setmanal de la roba havia de reobrir el dijous de la setmana passada, el dia 18 de juny, amb la meitat de les parades, però el mal temps ho va impedir. Els paradistes del mercat aquesta setmana sí han pogut tornar a muntar els seus punts de venda i, a més, ho han fet tots perquè s'ha permès la instal·lació del 100% de les parades.

Alguns dels usuaris habituals del mercat han reconegut que trobaven a faltar el mercat de la roba dels dijous. "Guardant les distàncies i amb la protecció va força bé. Es veu la gent força respectuosa", han assegurat. És una opinió que ha compartit l'alcalde Joan Mercader, que ha fet un primer balanç de la reobertura aquest dijous en el transcurs del programa 'L'alcalde respon'. Mercader ha assegurat que "la gent s'ha comportat molt bé, no hi ha hagut aglomeracions i les parades han complert amb les mesures higièniques".

El mercat setmanal de la roba i complements, que es fa cada dijous, estava inactiu des que es va decretar l'estat d'alarma per la crisi sanitària de la covid-19. La Generalitat de Catalunya farà un pla específic properament per regular l'exercici de la venda no sedentària que pot suposar una modificació de les condicions del mercat pel que fa a aforaments, distàncies, ocupació de parades i mesures a adoptar tant per paradistes com clients.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits