malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Joventut oferirà un Juliol Jove amb grups més reduïts, mascaretes i distància

Les activitats i tallers per a joves d'entre 13 i 18 anys que la regidoria de Joventut organitza els estius també es faran enguany però en grups de com a màxim deu persones, que hauran de portar mascareta i respectar la distància de seguretat. El Juliol Jove inclourà set tallers. Les inscripcions per participar-hi es poden formalitzar fins el 30 de junyPublicat:
10-06-2020 / 10:56:04
Actualitzat:
10-06-2020 / 14:29:15

Tot i que els grups de dels tallers i activitats del Juliol Jove d'enguany només podran ser de fins a deu joves, la regidoria de Joventut ha decidit ampliar el nombre de grups en alguns casos. Sergio Ortín, regidor de Joventut, ha explicat que, d'aquesta manera, "cobrim la demanda que pugui haver-hi per part dels joves respectant les mesures sanitària que venen marcades per l'administració".

Una altra de les novetats del Juliol Jove és que hi haurà un responsable de prevenció i higiene. "Hi ha d'haver una persona que faci un curs en prevenció i higiene que s'encarregarà que, abans i després de fer les activitats, es garanteixi la neteja de l'espai", ha detallat Ortín.

La Regidoria de Joventut oferirà aquest estiu un curs de premonitors, el ja tradicional El Musical, l'Instagram Music Video, la robòtica LEGO Mindstorms, la programació amb Python, i un taller de fotografia i un de dansa urbana. 

El termini per formalitzar les inscripcions del Juliol Jove acabarà el 30 de juny. S'han de fer enviant un correu electrònic a joventut@ajmalgrat.cat. Només en casos excepcionals i amb cita prèvia es podrà tramitar al Centre Cívic.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits