malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] La regidoria d'Educació demana al departament d'Educació concreció sobre com ha de ser la tornada a l'escola al setembre

La regidora d'Educació de Malgrat de Mar, Lurdes Borrell, ha enviat una carta a la conselleria d'Educació en què demana més informació i claredat sobre quins recursos aportarà Educació de cara a la tornada a l'escola al setembre. Segons Borrell, l'Ajuntament com a administració més propera al ciutadà farà tot el possible perquè la tornada sigui presencial i en òptimes condicions per a totes les famílies però, en útima instància, 'les competències són d'Educació'. Segons la regidora, Malgrat de Mar vol una corresponsabilitat entre les dues administracions per definir com serà la tornada a l'escola el proper curs.

Tot i que es treballa perquè sigui una tornada presencial, a dia d'avui, diu Borrell, 'tot és incert, no només en Educació sinó en altres àmbits. No sabem com serà la tornada en aspectes com ara les ràtios o els espais que es faran servir'.

Pel que fa a reobertura dels centres educatius d'aquest dilluns, la regidora Lurdes Borrell ha explicat que la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets finalment ha decidit no obrir fins el setembre. Segons ella, s'ha fet un sondeig entre les famílies i de 78 només 5 han manifestat que els voldrien portar.

La resta de centres educatius han obert portes fent plans de reobertura. En el cas del Cicle Infantil estan obligats per motius de conciliació familiar. El reobertura però ha estat diferent segons cada centre educatiu. En tot cas, la presència d'alumnes en general ha estat escasssa.Publicat:
09-06-2020 / 13:49:33
Actualitzat:
09-06-2020 / 17:32:25

Pel que fa a les beques menjador i de llibres, la regidora d'Educació ha avançat que hi haurà com sempre i en el cas de la de llibres s'han modificat les bases per tal que siguin més àmplies i s'inclogui també el material escolar. En el cas de les beques menjador, ara per ara esperen les bases que han d'arribar del Consell Comarcal del Maresme. Unes beques que es gestionen, recorda Borrell, des de Serveis Socials. En tot cas, els dos tipus de beques es podran començar a tramitar al juliol.

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits