malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] JxCat - Malgrat ens Mou posarà sobre la taula la gestió del procés de reobertura escolar al ple de juny

Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou presentarà una moció al ple municipal del 18 de juny per demanar "revertir els costos socials i educatius del tancament escolar que penalitzen especialment els alumnes més vulnerables". El partit considera que les conseqüències de l'escletxa educativa i social, juntament amb les dificultats de conciliar la vida laboral i familiar, fan "especialment necessari" que l'ensenyament sigui presencial el curs vinentPublicat:
09-06-2020 / 11:41:36
Actualitzat:
09-06-2020 / 15:32:45

JxCat - Malgrat ens Mou proposa que el procés de reobertura escolar sigui consensuat amb tota la comunitat educativa i permeti "la màxima presencialitat en totes les etapes educatives".

El partit també demana reclamar al Departament d'Educació que reforci la "coordinació efectiva" amb les administracions locals a l'hora de planificar el procés de reobertura escolar i que compensi econòmicament els ajuntaments per tal que puguin afrontar amb garantia els "importants sobrecostos que es deriven de les seves instruccions".

La regidora de JxCat, Lurdes Borrell, ha explicat que amb aquesta moció es vol "poder garantir de cara al proper curs una educació de qualitat per a tots els escolars de Malgrat". "També demanem al Departament d'Educació que col·labori en l'elaboració d'aquests plans d'obertura i, sobretot, que assumeixi allò que li és competència, que és dotar els centres educatius de tots els recursos, de tot el professorat i també dels espais", ha afegit Borrell.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits