malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] ERC presentarà una moció al ple per promoure "una mobilitat sostenible i saludable" a Malgrat de Mar

L'objectiu de la proposta, que es debatrà al ple municipal del 18 de juny, és promoure la bicicleta com a mitjà de transport "entre els ciclistes no habituals". Entre les mesures que ERC posa sobre la taula per fer-ho possible hi ha el desenvolupament d'una xarxa de "vies ciclables per a desplaçaments segurs" o apostar per la connectivitat urbana entre els municipis de Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera, ja sigui desenvolupant vies ciclables temporals per la circulació cap al lloc de treball o d'altres de permanentsPublicat:
08-06-2020 / 11:47:19
Actualitzat:
08-06-2020 / 13:39:08

ERC de Malgrat de Mar també proposa iniciar un estudi de viabilitat d'un servei de bicicleta elèctrica compartida que inclogui Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat, Palafolls i Tordera.

El partit republicà planteja, a més, implementar sessions de formació gratuïtes per aprendre a anar en bicicleta amb seguretat; treballar per garantir la convivència dels usuaris de bicicletes amb els que circulen amb vehicles de mobilitat personal motoritzats; i instal·lar aparcaments segurs prop de l'estació del tren, centres escolars públics o equipaments esportius municipals, entre d'altres.

El portaveu d'ERC, Ramir Roger, considera que "cal promoure la bicicleta com un mitjà completament ecològic, que no té cap mena d'emissió contaminant i que, per tant, té uns beneficis evidents per a les persones que l'utilitzen". Roger creu que aplicant algunes millores en matèria de seguretat altres usuaris s'animarien a utilitzar aquest mitjà "amb més freqüència". El regidor republicà també ha destacat la necessitat de treballar conjuntament amb els municipis del voltant "on ja existeix una xarxa i que, amb una sèrie de millores, pot ser efectiva".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits