malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Malgrat de Mar inicia la naturalització dels espais verds

L'objectiu és tenir una jardineria més natural i sostenible tot reduint l'impacte ambiental i guanyant en biodiversitat. Aquest és el primer any que es fa una sega diferenciada en molts prats i herbassars i ara són més alts i plens de plantes i, per tant, s'han convertit en un refugi per a més fauna. La idea és incrementar les accions de naturalització per fer una gestió més ecològica i sostenible dels espasi verdsPublicat:
29-05-2020 / 11:13:48
Actualitzat:
29-05-2020 / 12:43:05

Carles Garcia, cap del servei d'Espais Verds, ha explicat que "és una gran oportunitat per contribuir a mitigar l'emergència climàtica disminuint l'aportació de gasos que afavoreixen l'efecte hivernacle i per mantenir el verd d'una forma més natural i sostenible amb accions que afavoreixen la fauna i la natura". Garcia creu que si és sega menys sovint alguns dels prats de gespes i herbassars es creen "veritables illes de biodiversitat" al poble. Tot i això, el servei municipal d'Espais Verds controla les zones de gespa i sega les voreres.

Rètols per explicar les accions als ciutadans

Per tal que els malgratencs i malgratenques coneguin aquestes accions que han d'afavorir una jardineria més natural i sostenible, el servei d'Espais Verds ha iniciat la col·locació de rètols informatius a diferents indrets del municipi. Es col·locaran al Parc del Castell, al Parc Francesc Macià, a la plaça de la Germana Campos i als Jardins de la Solidaritat, entre d'altres.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits