malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Més de 70 persones constitueixen la comissió de treball per a la recuperació social i econòmica de Malgrat de Mar

La proposta agrupa agents dels diferents sectors econòmics, socials i culturals del municipi amb l'objectiu d'unir esforços per fer front als efectes provocats per la crisi santiària de la covid-19. També hi participen els partits polítics que tenen actualment representació a l'Ajuntament. Tot plegat, segons l'alcalde Joan Mercader, per "consensuar les mesures que han de permetre la recuperació del nostre municipi". La comissió de treball es va constituir ahir a la tarda virtualment i en prenen part una setantena de persones.

Segons el primer tinent d'alcalde i portaveu del govern, Jofre Serret, a partir de demà 15 de maig els malgratencs i malgratenques podran fer propostes sobre quines accions s'haurien de fer durant els propers mesos en la lluita contra els efectes de la pandèmia. Les propostes s'hauran d'enviar a través de la plataforma de participació ciutadana Malgrat Decideix

Segons Jofre Serret, el 3 de juny es farà una nova trobada de la comissió on s'analitzaran les primeres accions que s'hauran de fer de manera ràpida. Segons ell, les paraules clau són la priorització de propostes i la celeritat per dur-les a terme. Segons Serret, la majorai dels participants a la constitució de la Comissió són conscients que la situació que es viu és inèdita i que el futur passa per una reinvenció de la societat i de les relacions socials, econòmiques i culturals, entre altres.

 Publicat:
14-05-2020 / 10:30:49
Actualitzat:
14-05-2020 / 11:51:16

La creació d'aquesta comissió de treball ha sorgit de l'acord local per a la recuperació social i econòmica que, finalment, encapçalen conjuntament tots els partits polítics amb representació al consistori. L'objectiu de l'acord és, precisament, aglutinar tots els agents econòmics, socials i culturals del municipi i també els partits polítics per tal de consensuar les mesures que han de permetre la recuperació de Malgrat de Mar.

L'alcalde Joan Mercader assegura que "cal un treball conjunt i un ampli consens" per afrontar amb la "màxima eficàcia" la crisi sanitària, econòmica, social i cultural derivada de la pandemà de la covid-19.

Mercader ha detallat que la reunió d'ahir, en què es va constituir la comissió de treball, també va servir per explicar les propostes que s'havien fet arribar des dels diferents àmbits al consitori. "Ara prendrem les mesures més eficaces per fer front a la crisi", ha afegit l'alcalde, que també ha agrait la tasca realitzada per la regidoria de Participació Ciutadana, i la participació dels malgratencs i malgratenques que s'hi han implicat i dels partits polítics que s'hi han afegit.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits