malgratcomunicacio.cat

En directe

Mossèn Salvador Gras durant l'entrevista
Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb mossèn Salvador Gras: 'Des que ha esclatat la crisi de la covid-19 hem doblat el nombre d'atencions al SAC'

El rector de la parròquia de Sant Nicolau de Malgrat de Mar, mossèn Salvador Gras, ha explicat que s'han doblat el nombre d'atencions que es fan des del SAC, el Servei d'Aliments de Càritas, des que ha esclatat la crisi sanitària de la covid-19. A més, moltes famílies que havien deixat d'anar a buscar aliments perquè tenien feina i podien guanyar-se la vida, ara s'han vist obligats a tornar-hi. A més, subratlla Gras, els propers mesos aquesta tendència anirà en augment perquè molts usuaris que passaven l'estiu amb feina, aquest no tindran cap ingrés.

Segons mossèn Salvador Gras, el perfil d'usuaris és molt ampli, des de famílies amb pocs membres fins a d'altres on també hi ha els avis i àvies. El 75 per cent de les persones que demanen ajuda a Càritas són del país, diu mossèn Salvador Gras.

Salvador Gras agraeix el suport que rep des de l'Ajuntament ja que amb la crisi sanitària molts dels col·laboradors de Càritas no poden fer tasques de repartiment dels aliments.
 Publicat:
13-05-2020 / 11:07:54
Actualitzat:
13-05-2020 / 12:01:28

Durant l'entrevista, mossèn Salvador Gras s'ha referit també a les celebracions dominicals amb la participació presencial dels fidels que s'iniciaran progressivament a partir del cap de setmana del 30 i 31 de maig, tal i com ja va informar fa uns dies els bisbat de Girona. Es faran respectant les mesures de seguretat com ara mantenint la distància física dels 2 metres. L'aforament de la parròquia és de 300 persones assegudes i quedarà a la meitat, a 150 persones.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits