malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: ACM
Societat

[ÀUDIO] Malgrat de Mar aprova el Decàleg per a la recuperació socioeconòmica dels municipis de Catalunya

L'Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar el passat dijous durant la sessió plenària del mes de maig un Decàleg per a la recuperació socioeconòmica dels municipis de Catalunya. Segons ha explicat el primer tinent d'alcalde i portaveu del govern, Jofre Serret, 'es tracta d'un decàleg de mínims que han proposat des de l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya per tal que els 947 municipis catalans uneixin esforços davant aquesta pandèmia'.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha destacat que el Decàleg inclou 55 punts per posar les bases de la recuperació econòmica, social i cultural dels pobles i ciutats de Catalunya, uns sectors molt castigats per la crisi sanitària de la covid-19.

Són mesures que s'impulsaran des del sector públic però també des del privat. Segons Serret, l'administració local és la més propera al ciutadà i les empreses i, per tant, necessita d'unes bases sòlides i un full de ruta com el que marca aquest Decàleg. Serret ha recordat que a nivell municipal el consistori ja va aprovar fa unes setmanes una comissió de treball on hi són representats partits polítics però també representants del món econòmic, social, cultural i esportiu de Malgrat de Mar per tal que tothom aporti la seva expertesa davant la crisi sanitària.Publicat:
12-05-2020 / 10:35:54
Actualitzat:
12-05-2020 / 11:12:00

El primer tinent d'alcalde de Malgrat de Mar explica que aquest Decàleg contempla propostes com ara la de fer un nou planejament del mandat ja que des que va esclatar la crisi sanitària les prioritats han hagut de canviar-se. També inclou l'elaboració d'un pla de reactivació socioeconòmica perquè no es trenqui el teixit productiu malgratenc.

El Decàleg es va aprovar amb el vot a favor de tots els partits del consistori tret de la CUP que es va abstenir.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits