malgratcomunicacio.cat

En directe

Ramir Roger
Societat

[ÀUDIO] Ona Política I Entrevista amb el regidor d'ERC, Ramir Roger

Avui dimecres l'entrevista política ha estat amb el portaveu del Grup Municipal d'ERC, Ramir Roger. Durant la conversa, Roger ha expressat la seva preocupació per com està afectant la crisi sanitària de la covid-19 a dos sectors molt importants per a l'economia de Malgrat de Mar com són el turisme i el comerç. 'Son dos sectors dels quals depenen moltes famíies del poble'. No és el mateix amb el sector industrial de Malgrat, que 'es més fort per afrontar aquesta crisi'.

El regidor d'ERC a l'Ajuntament de Malgrat de Mar demana al govern de l'Estat que doni informació més específica per no generar incertesa entre la població, sobretot a l'hora de fer anuncis com el de les fases del dosconfinament. En aquest sentit, creu que el govern de Pedro Sánchez s'haurà de replantejar l'aspecte dels moviments només per províncies.


 Publicat:
29-04-2020 / 11:31:27
Actualitzat:
29-04-2020 / 12:03:59

Pel que a Malgrat de Mar, Ramir Roger considera positiu que el govern hagi acceptat algunes de les propostes que ERC ha fet durant aquest temps de crisi sanitària però demana 'més retorn per part del govern municipal i poder fer noves trobades de la comissió de treball creada per abordar la crisi de la covid-19'.

Per últim, davant un estiu que estarà marcat per moltes restriccions i mesures de seguretat per combatre la covid-19, Ramir Roger demana consciència col·lectiva per tal de fer més fàcil la situació, que sens dubte, serà 'molt diferent al que estem acostumats a viure'.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits