malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar participa a l' 'Activa't i suma Maresme - La Selva'

Aquest proper diumenge es farà durant tot el dia la iniciativa solidària Activa’t i Suma Maresme - La Selva en modalitat indoor oberta a tots els públics.  És una aposta de Gesport que rep el suport dels Ajuntaments de l'Alt Maresme i la Selva amb l’objectiu de fomentar l’activitat física des de casa. Segons Noelia Pastor, de Gesport, es tracta de sumar hores fent esport i sumar recursos econòmics per ajudar als herois i heroïnes més propers que hi ha a la comarca, els sanitaris, que lluiten cada dia per combatre la pandèmia. És per això que els beneficis obtinguts d’aquesta iniciativa es donaran a la Corporació de Salut Maresme La Selva, per a la compra de material de protecció per fer front a la Covid 19, evitant el contagi dels sanitaris i la propagació del virus cap a altres malalts.

 Publicat:
27-04-2020 / 11:32:11
Actualitzat:
27-04-2020 / 12:57:39

El funcionament de la iniciativa és molt senzill. Els participants hauran d’inscriure’s a www.activatisumamaresmelaselva.com. Aquí cal triar entre 3 opcions de donació: 5€, 10€ o 20€ que anirà destinat a la corporació sanitària. Tot seguit, escollir una disciplina en la que participar: córrer, ciclisme, caminar, escalada, fitness, canicros, zumba o ball. Es poden fer les inscripcions que es vulguin i aquestes estaran obertes fins a última hora del dia. L’activitat es pot realitzar a casa en qualsevol moment del dia. El participant haurà de sumar els minuts que ha dedicat a aquesta activitat i enviar un correu electrònic a info@activatisumamaresmelaselva.com informant de les dades i el temps dedicat a l’activitat. Tot seguit es podrà descarregar el diploma com a participant i col·laborador de la iniciativa.  
Amb la suma dels temps de tots els participants s’establirà el resultat global de la prova. El nostre objectiu és superar les 1.152 hores que portarem confinats del 15 de març al 2 de maig. A més a més, es farà una menció especial al club amb més participants i al club amb més hores dedicades per fomentar la participació d’aquests col·lectius tant actius. Durant tot el dia de la celebració de la prova, els participants podran anar compartint les seves experiències a través de les xarxes socials, posant el hashtag: #activatisumamaresmelaselva. Des dels perfils de Facebook i Instagram de Gesport (@gesportmaresme) s’aniran donant consells i compartint les experiències dels participants durant tot el dia, així com actualitzant les dades d’hores i recaptació que es vagi duent a terme.
 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits