malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] L'AECC al Maresme continua acompanyant els malalts oncològics per telèfon i videoconferències

L'Associacó Espanyola Contra el Càncer continua realitzant l’acompanyament dels malalts oncològics i les seves famílies per videoconferència o per telèfon amb l'objectiu de donar suport emocional i social. Des de Catalunya Contra el Càncer al Barcelonès Nord i Maresme s'estan atenent a més de 100 persones afectades diàriament i arribant a moltes més a través de les xarxes socials on les nutricionistes i fisioterapeutes donen pautes per dur un confinament més saludable.

A més, hi ha en marxa un nou servei que des de l'AECC ofereixen en aquests temps convulsos pels que estem passant, en els quals hi ha moltes persones que han perdut un ésser estimat i no estan podent dur a terme un procés de dol amb normalitat, sinó que l´han de fer en solitari, sense amics ni família aprop, sense poder-se acomiadar i privats del suport necessari per a superar la pèrdua. De tot plegat parlem avui amb la Teresa López-Fando, Coordinadora de Programes i Serveis de l'AECC de Barcelona.Publicat:
07-04-2020 / 12:22:14
Actualitzat:
07-04-2020 / 13:25:44

LAECC posa el seu  equip de professionals de psicologia al servei de totes aquestes persones per acompanyar-les en aquest procés de dol i ajudar a fer-lo d´una manera menys traumàtica. Es pot trobar tota la informació de com accedir a aquest servei a la pàgina web https://www.aecc.es/es/atencion-duelo o al telèfon 900 100 036 (operatiu 24 hores al dia, 365 dies a la setmana). És un servei completament gratuït i adreçat a totes les persones que hagin patit una pèrdua en les circumstàncies actuals de confinament.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits