malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Doctor Guillem Homet: 'Si el confinament s'allarga molt en el temps, sorgiran nous problemes que requeriran noves solucions'

El director tècnic de la Comunitat Terapèutica del Maresme, el doctor Guillem Homet, ha parlat de les conseqüències del confinament arran de la crisi sanitària del covid-19. Unes conseqüències que poden ser negatives però també positives. Segons ell, el més important és 'omplir de vida la casa' i fer la planificació de diferents activitats per passar el dia a casa. Es poden fer multitud de coses, diu Homet, i poden ser en família o bé de manera individual.

El doctor Homet demana paciència, sobretot als adults que siguin compresius amb els joves i adolescents que ara han de passar moltes hores a casa. També considera que ara és un bon moment per 'abusar de les xarxes socials' ja que poden servir com a element positiu el fer de compartir experiències de com es viu el confinament.Publicat:
03-04-2020 / 11:02:56
Actualitzat:
03-04-2020 / 11:55:32

Sigui com sigui, el doctor Homet alerta que el confinament ha portat un increment de les consultes mèdiques de gent que pateix crisis d'ansietat i angoixa. Si el confinament s'allarga molt en el temps, diu Homet, sorgiran problemes nou als quals se'ls haurà de buscar solucions noves. A dia d'avui tot és imprevisible, depenent com es vagi desenvolupant aquesta crisi sanitària s'haurà d'afrontar la situació d'una manera o altra.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits