malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Diputació de Barcelona
Societat

[ÀUDIO] Cinta Velilla: 'El trasllat de la Biblioteca va ser molt important. Vam passar d'un espai de 140m2 a un de 947m2 més acollidor i idoni per les prestacions que s'han d'oferir'

La directora de la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar, Cinta Velilla, explica durant una entrevista què va suposar passar d'un espai de 140m2 del primer pis de l'Escola Montserrat, als 947m2 que ocupen ara l'equipament al centre del poble. Recordem que ahir, primer d'abril, es van complir els 20 anys del trasllat de la Biblioteca La Cooperativa al seu emplaçament actual. Segons Cinta Velilla, el canvi era molt necessari ja que l'espai s'havia quedat petit pels serveis que oferia la biblioteca. Amb el canvi, aquest equipament municipal va ampliar el seu catàleg de prestacions amb l'impuls de les noves tecnologies, es va digitalitzar tot el seu fons documental i es va donar un impuls a la consulta del catàleg.Publicat:
02-04-2020 / 11:35:24
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Segons Cinta Velilla, ara l'espai és molt acollidor, cada públic té el seu propi espai dins la Biblioteca. Segons Cinta Velilla, la Biblioteca La Cooperativa té molt bona salut, hi ha molts usuaris que la fan servir de manera regular ja sigui per agafar llibres en préstec com per consultes o per estudiar o llegir. Cinta Velilla també s'hi ha referit a un altre aniversari, els 50 anys que se celebren enguany. De moment, amb la crisi sanitària del covid-19 tot ha quedat aturat però un cop es recuperi la normalitat s'anunciaran activitats vinculades a aquesta efemèride.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits