malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Enric Zaldo (CUP) protagonitza l'entrevista política d'Ona Malgrat d'aquesta setmana

La CUP proposarà a l'equip de govern municipal destinar el superàvit de 2019, que suma 3.360.606,57 euros, i els més de 100.000 euros que s'han reservat per a la contractació d'un Director General a fer front als efectes de la crisi sanitària del Covid-19. Així ho ha explicat aquest dimecres el regidor Enric Zaldo a l'entrevista política setmanal d'Ona Malgrat. Zaldo també ha dit que el seu partit demanarà que s'organitzi una reunió virtual amb tots els grups polítics municipalsPublicat:
01-04-2020 / 10:00:56
Actualitzat:
31-03-2020 / 13:00:01

El regidor de la CUP, Enric Zaldo, considera que les mesures que s'han decretat aquest cap de setmana a nivell estatal "són les que s'haurien d'haver aplicat molt abans". "S'ha anat tard i malament", ha afegit Zaldo, que assegura que es demanaran responsabilitats perquè "no s'està a l'alçada".

Pel què fa a les mesures que s'han anat prenent en l'àmbit local, Zaldo les veu amb bons ulls. La CUP diu, però, que demanarà al govern municipal que organitzi una trobada telemàtica amb tots els grups polítics municipals per "generar un espai de debat on es puguin aportar propostes". En aqusta línia, Zaldo ha avançat que des del partit que representa es demanarà destinar tant el superàvit de l'any passat com els diners reservats a la contractació del Director General de l'Ajuntament a resoldre els efectes que comportarà la crisi sanitària del coronavirus. En aquest sentit, el regidor de la CUP diu que seria "una burla" executar la contractació d'aquesta figura, que suposa més de 100.000 euros.

Per altra part, Zaldo ha fet una crida a la cohesió i a la cooperació veïnal per tal d'alertar sobre casos de possible vulnerabilitat i evitar que els comerços se saturin, sobretot, aquells que fan repartiment a domicili. La CUP també exigeix a les empreses que desenvolupen serveis bàsics que dotin els treballadors i treballadors dels mitjans de protecció adequats per fer la seva feina amb seguretat i que, si no ho poden fer, que sigui l'Ajuntament qui faciliti aquests recursos.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits