malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] La campanya 'Contra la violència masclista que no ens aturi el confinament' arriba a Malgrat de Mar

L'Ajuntament de Malgrat de Mar s'uneix a la campanya que impulsa la Diputació de Barcelona amb el nom 'Contra la violència masclista que no ens aturi el confinament'. L'objectiu és posar a la disposició dels ens locals material de difusió dels serveis públics disponibles, i interpel·lar a la ciutadania que en aquest context les violències masclistes són més responsabilitat col·lectiva que mai. Aquests materials s’han dissenyat amb la idea que siguin difosos per les xarxes i alhora siguin distribuïts en els comerços de primera necessitat.

La regidora d'Igualtat i LGTBiQ de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, Cinzia Valbonesi, ha explicat que ara mateix és molt important estar amatents, més que mai, de les dones que ho puguin passar malament durant aquest dies de confinament a casa. Segons ella, Malgrat de Mar lluita sempre contra la violència domèstica però ara amb més raó per la situació de confinament. També parla dels telèfons que hi ha a disposició de les dones per denunciar qualsevol agressió. És el 900 900 120 o bé el de l'àrea de Serveis a la Persona de Malgrat de Mar, el tres al 93 761 43 86.Publicat:
25-03-2020 / 15:48:05
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El confinament obligatori que ha derivat de l’estat d’alarma decretat pel govern central fruit de la pandèmia del COVID 19 ha trasbalsat la vida de la població de manera general, i de manera específica de les dones. Un dels impactes de gènere que està tenint és que moltes dones, i els seus fills i filles, estan obligades a conviure amb el su agressor, alhora que els serveis d'atenció especialitzada estan patint reconfiguració, donat también la situaciò d'excepcionalitat.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits