malgratcomunicacio.cat

En directe


Un centenar de persones participen de la calçotada republicana d'ERC

La secció local d'ERC va organitzar la seva tradicional calçotada republicana ahir a la plaça de Ca l'Arnau. L'acte va comptar amb la participació de Mònica Palacín, diputada al Parlament de Catalunya per ERC, que va agrair la implicació del partit a l'hora de treballar pel poble i també va valorar positivament la taula de negociació per afrontar el conflicte entre Catalunya i Espanya



Publicat:
02-03-2020 / 10:47:56
Actualitzat:
02-03-2020 / 11:05:38

Prop d'un centenar de persones van participar ahir de la tradicional calçotada republicana que cada any organitza la secció local d'ERC a Malgrat de Mar. Mònica Palacín, diputada al Parlament de Catalunya, va voler agrair en el transcurs de l'activitat "la perseverança i implicació de la secció local a l'hora de treballar per al poble durant tants anys". Palacín també va fer referència a la taula de negociació que ha de servir per "afrontar políticament el conflicte Catalunya - Espanya". La diputada valora positivament "la vida de diàleg que s'ha obert".

Per la seva banda, Ramir Roger, portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Malgrat de Mar, va agrair l'assistència de tots els participants de la calçotada i va assegurar que des del partit es continuarà "treballant de valent perquè d'aquí a tres anys Malgrat de Mar pugui gaudir d'una alcaldessa o alcalde republicà".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits