malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat col·loca nous panells sobre la història d'espais, places i escoles

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha començat aquests dies a col·locar 19 panells informatius més per identificar i recordar la història i el patrimoni local. Aquesta acció es va iniciar el mandat passat a través d'una proposta de la ciutadania a través del pressupost participatiu de 2018.

El mes de maig de 2019 es van col·locar 7 panells informatius a 7 edificis catalogats com a Béns d'Interès Local: Ajuntament, Peixateries Velles, Ca l'Arnau, Biblioteca La Cooperativa, Església Parroquial de Sant Nicolau i Escola Mare de Déu de Montserrat. Ara, l'Ajuntament en col·loca 19 més, però no només a béns catalogats, sinó també a espais, edificis i places singulars del patrimoni històric i arquitectònic de Malgrat de Mar. Els espais que ara s'identifiquen són: Escola Maristes Sant Pere Chanel, Escola Vedruna, Escoles Fonlladosa, Escola Marià Cubí i Soler, aparcament del Sindicat, Can Campassol, Institut Ramon Turró i Darder, Mas de Can Palomeres, Antic Hospital i Capella, Fàbrica de l'Aigua, plaça de La Barretina, plaça Marià Cubí i Soler, aparcament del Liceu, casa de Ramon Turró i Darder, casa de Fèlix Cardona Puig, riera de Sant Genís de Palafolls, Torre de l'Esquena, Torre del Castell i placeta del doctor Robert.Publicat:
13-02-2020 / 14:48:12
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'objectiu és fer visible la informació bàsica de l'edifici i la seva història, i d'aquesta manera, posar-lo en valor i alhora donar-lo a conèixer als malgratencs i malgratenques i també a les persones que visiten el poble. Els panells a més del text informatiu inclouen codis QR per tal d'obtenir una informació ampliada de l'element patrimonial. 

La regidora de Patrimoni i Arxiu, Lurdes Borrell, ha explicat que "els panells d'aquests espais singulars per la seva història ofereixen la informació més rellevant i destacada". "Hi ha molta més informació de cadascun d'ells per això, a través dels codis QR, es pot accedir a més dades, així com a la fitxa del catàleg de patrimoni local", ha detallat. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits