malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Ona Malgrat celebra demÓ dijous el Dia Mundial de la RÓdio des del Mercat Municipal i participant en una tert˙lia de RÓdio Pineda

DemÓ dijous 13 de febrer Ús el Dia Mundial de la RÓdio i des d'Ona Malgrat ho celebrarem per partida doble. Entre les 10 i les 12 del migdia farem un programa especial des del Mercat Municipal. Volem celebrar aquesta diada compartint amb els ciutadans de Malgrat de Mar el seu dia a dia quan van al mercat a comprar. Des d'allÓ entrevistarem tambÚ els paradistes i us oferirem diferents entrevistes. L'objectiu final Ús apropar la rÓdio als oients. El programa estarÓ condu´t per Laura TÚllez i tindrÓ el suport tŔcnic de Raimon Cartrˇ i Emili Pacheco.

A mÚs, a partir de les 12 Ona Malgrat participarÓ en una tert˙lia impulsada per RÓdio Pineda en quŔ hi participarÓ el director de RÓdio Palafolls, Marc Ferri; el director de RÓdio Tordera, Albert Sabater; el cap tŔcnic de RÓdio Calella Televisiˇ, Jordi Terme; la directora de RÓdio Pineda, Maria Josep Hernßndez; el redactor de RÓdio Pineda, Pep Basart i el Coordinador de Mitjans de Malgrat de Mar, Emili Pacheco. Durant la tert˙lia s'analitzarÓ el paper que han tingut els mitjans de comunicaciˇ locals durant el temporal Gl˛ria acostant tota la informaciˇ al ciutadÓ.

El programa s'emetrÓ de 12 a 13h, just desprÚs de l'especial des del Mercat Municipal.Publicat:
12-02-2020 / 15:51:43
Actualitzat:
12-02-2020 / 16:28:34

Galeria d'Óudios

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits