malgratcomunicacio.cat

En directe

Joaquim Albert (ERC) als estudis d'Ona Malgrat

[ÀUDIO] Joaquim Albert (ERC) protagonitza l'entrevista política de 'La Jungla' d'aquesta setmana

El regidor republicà Joaquim Albert ha parlat avui a 'La Jungla' del temporal Glòria i dels danys que ha ocasionat a Malgrat de Mar. També ha fet referència a les neteges que s'han fet a les platges i a sobre què s'ha de fer a partir d'ara a la zona afectada del costat de la desembocadura de La Tordera. En aquest sentit, Albert ha dit que ara "és oportú i urgent" seure per tal que cadascú digui què s'ha de fer i "deixar-ho molt clar entre tots"Publicat:
12-02-2020 / 10:43:58
Actualitzat:
12-02-2020 / 11:01:49

"Les cinc forces que hi ha actualment a l'Ajuntament s'han de seure i parlar clarament sobre quin és el projecte de futur que veiem ara per al delta", ha explicat el regidor d'ERC Joaquim Albert aquest matí en el transcurs del programa 'La Jungla' d'Ona Malgrat. Albert ha reconegut que no serà fàcil arribar a un acord entre tots els agents implicats. El regidor republicà assegura, però, que "els tècnics i la taula del Delta hi tenen molt a dir perquè són els que hi entenen".

Albert també s'ha mostrat crític amb la informació que des de l'Ajuntament de Malgrat de Mar s'ha fet arribar a la ciutadania en relació a la neteja que s'ha fet a les platges. El regidor, que ha valorat positivament la resposta dels malgratencs i malgratenques amb l'activitat, considera que des del consistori s'hauria d'haver explicat als voluntaris què feien i per què ho feien.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits