malgratcomunicacio.cat

En directe

Litoral malgratenc després del temporal Glòria
Societat

[ÀUDIO] Malgrat de Mar organitza una neteja de 3 de les 4 platges afectades pel temporal Glòria

Aquest migdia es fa una sessió extraordinària del Consell d’Alcaldies del Consell Comarcal. Entre els punts de l’ordre del dia hi ha l’estudi i valoració de l´afectació de la comarca produïda pels efectes del temporal “Glòria”, adopció de mesures i formulació de propostes urgents. Una sessió extraordinària a la qual hi participa el primer tinent d’alcalde i portaveu del govern de Malgrat de Mar, Jofre Serret.

Serret també ha participat aquest matí a una reunió que s’ha fet a Fogars de la Selva amb els alcaldes de la Conca de la Tordera. L’objectiu ha estat fer balanç de les afectacions que els municipis de la conca han patit a causa del temporal Glòria. Segons Serret, s’ha tornat a posar sobre la taula la necessitat de declarar la zona d’emergència per afrontar amb agilitat la reconstrucció dels sectors més afectats pel temporal.Publicat:
28-01-2020 / 13:33:50
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

I encara en aquest context, l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha organitzat una neteja a 3 de les 4 platges afectades pel temporal Glòria, aquest diumenge 2 de febrer a les 10 h.

Les persones interessades a participar-hi i que no s'hagin apuntat encara a través cap entitat o grup de neteja organitzat, han de fer-ho a través del web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. Segons Serret, és important inscriure's per poder quantificar i calcular els recursos necessaris per portar a terme la neteja i poder distribuir els voluntaris al llarg del front litoral de Malgrat.

Quan es tingui més informació detallada del nombre de persones voluntàries i entitats col·laboradores en els pròxims dies, s'informarà sobre el funcionament i la logística de la neteja a través de l'adreça de correu que els participants facilitin en el formulari d'inscripció. De totes maneres, les persones participants hauran de venir amb calçat i guants gruixuts. Les platges que es netejaran diumenge són les de l'"Astillero", Malgrat Centre i La Conca fins al Camí de Mas Bages.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits