malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Els treballs per arranjar la coberta del pavelló Germans Margall començaran demà

Els treballs per retirar la coberta del pavelló Germans Margall que s'ha vist afectada pel temporal Gloria començaran aquest dissabte a primera hora. El regidor d'Esports Ludwig Ivan Hasko ha explicat que també es començaran a valorar "danys estructurals". Els desperfectes al sostre de l'equipament esportiu han obligat a reubicar partits i entrenaments de sis entitats esportives. Per altra part, les pistes d'atletisme també han quedat molt malmesesPublicat:
24-01-2020 / 12:15:33
Actualitzat:
24-01-2020 / 13:02:52

Els treballs per reparar el sostre del pavelló Germans Margall, que ha patit danys considerables a causa de la borrasca Gloria, començaran demà a primera hora del matí. El regidor d'Esports Ludwig Ivan Hasko ha detallat que aquest dissabte es començarà a retirar la coberta. "S'han de valorar els danys i veure en quin estat es troba", ha afegit Hasko.

L'AECAM, de bàsquet, l'Interesportiu de Futbol Sala, el Joventut Handbol i el Xarxa Malgrat de Tennis Taula han hagut de canviar entrenaments i partits. El Club Patí Malgrat i l'MRT Cycling tampoc podran fer ús del gimnàs del pavelló com feien fins ara. El regidor d'Esports ha explicat que s’està treballant perquè els clubs puguin reprendre l’activitat a altres equipaments esportius dels centres educatius i de pobles veïns.

Par altra part, les pistes d'atletisme també han quedat molt malmeses a causa del temporal. El Club d'Atletisme Malgrat també ha hagut de buscar alternatives per poder reprendre la seva activitat esportiva.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits