malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] El govern municipal es reuneix amb la diputada Neus Munté

L'alcalde Joan Mercader i el primer tinent d'alcalde Jofre Serret s'han reunit amb la diputada Neus Munté amb l'objectiu de mantenir el suport de la Diputació de Barcelona a l'hora de poder desenvolupar projectes al poble. El govern municipal ha parlat a Munté del nou teatre o del desenvolupament de les segones fases de la pista polivalent i del polígon industrial de Can Patalina, entre d'altresPublicat:
17-01-2020 / 09:14:43
Actualitzat:
17-01-2020 / 09:40:17

L'alcalde Joan Mercader i el primer tinent d'alcalde Jofre Serret han mantingut aquest mes de gener una reunió a la Diputació de Barcelona amb la diputada Neus Munté. La trobada ha servit, segons Serret, per "tractar tots aquells temes de mandat que Malgrat té per davant".

El projecte del nou teatre, convertir Malgrat de Mar en una smart city, l'agenda 2030 o les segones fases de la pista polivalent i del polígon industrial de Can Patalina són alguns dels temes que es van posar sobre la taula en aquesta reunió amb Munté.

"Cal un bon treball entre administracions", considera Serret, que assegura que es podran fer "grans feines" perquè, precisament, l'objectiu d'aquesta trobada era "tenir el suport de la Diputació, com sempre hem tingut, i, per tant, buscar les subvencions que ens permetin tirar endavant aquests projectes".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits