malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] L'ampliació del polígon de Can Patalina i la revitalització del comerç local són algunes de les propostes que l'Ajuntament treballarà amb la Diputació

L’ampliació del polígon industrial de Can Patalina, recursos per al desenvolupament d’activitats vinculades al turisme i el comerç o la necessitat de revitalitzar el comerç i acabar amb els locals buits són alguns dels temes que s’han posat sobre la taula durant la trobada que l’equip de govern de Malgrat de Mar ha mantingut amb la presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació, Eva Menor.

Eva Menor, que s’ha reunit amb l’alcalde, Joan Mercader, amb el primer tinent d’alcalde, Jofre Serret, amb el regidor de Promoció Econòmica, Ludwig Ivan Hasko i la regidora d’Inserció Laboral, Cinzia Valbonesi, ha valorat molt positivament aquesta trobada. Menor ha detallat alguns dels temes que s’han abordat durant la trobada a l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

També han parlat de la necessitat de prestigiar la Formació Professional com a oportunitat de generació d’ocupació.

Eva Menor ha posat de relleu la difícil situació per la qual passen molts mercats municipals de la província de Barcelona. Segons ella, hi ha múltiples factors que expliquen la crisi que viuen aquests equipaments. Tot i això, ha felicitat Malgrat de Mar per tenir un Mercat Municipal amb totes les parades obertes i amb un bon estat de funcionament.

Eva Menor ha destacat que des de la Diputació es fan moltes campanyes de promoció i estudis per revitalitzar els mercats municipals i fer que cada vegada tinguin més afluència de visitants.Publicat:
16-01-2020 / 16:08:28
Actualitzat:
16-01-2020 / 16:31:59

Per la seva banda, l’alcalde, Joan Mercader, ha subratllat l’impuls que pot donar la Diputació a nivell econòmic i de recursos tècnics per facilitar que es puguin fer els projectes i reptes que té Malgrat de Mar de cara als propers anys.

Mercader ha destacat que durant la trobada amb Eva Menor s’ha parlat també del món de la pagesia amb l’objectiu, d’una banda, de promocionar el producte de proximitat i km0 i, de l’altra, de garantir el relleu generacional a l’activitat del Pla de Grau.

 

  

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits