malgratcomunicacio.cat

En directe

Ramir Roger (ERC)

[ÀUDIO] ERC presenta al·legacions al pressupost de l'Ajuntament per al 2020

Entre les propostes que planteja el partit republicà hi ha la remodelació de la plaça de Pere III, portar a terme processos participatius o canviar els paviments del Mercat Municipal i de la piscina de l'avinguda de Tarragona. ERC també denuncia que el govern local, format per PSC i JxCat - Malgrat ens Mou, "ha incomplert el Reglament de Participació Ciutadana i Qualitat Democràtica no sotmetent els pressupostos a una audiència pública amb els veïns i veïnes del municipi".Publicat:
16-01-2020 / 10:59:41
Actualitzat:
16-01-2020 / 14:30:33

Les al·legacions que ERC ha presentat al pressupost de l'Ajuntament per al 2020 fan referència a mesures de transparència i de bon govern, a la normativa específica del propi consistori, a la normativa general i a les inversions previstes en matèria d'urbanisme i d'equipaments públics.

"S'ha tret drets als ciutadans de Malgrat", ha dit Ramir Roger, portaveu d'ERC, en relació al fet que no s'hagi organitzat una audiència pública quinze dies abans de l'aprovació inicial del pressupost tal i com reconeix, segons el regidor republicà, el Reglament de Participació Ciutadana. Roger també ha criticat que el govern no hagi concretat dotar l'Ajuntament d'una planificació de caràcter estratègic de les subvencions. En aquest sentit, Roger assegura que "la normalitat tampoc s'ha complert".

Pel què fa a les inversions, ERC proposa la remodelació de la plaça de Pere III o canviar els paviments del Mercat Municipal i de la piscina de l'avinguda de Tarragona, entre d'altres. En aquests casos, el partit republicà proposa no incloure la inversió prevista de 31.000 euros a la plaça Maristany per prioritzar la remodelació de la plaça de Pere III i dotar-la amb una partida de 74.000 euros; i preveure 100.000 euros per a canviar el paviment del Mercat Municipal i 150.000 per modificar el de la piscina municipal.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits