malgratcomunicacio.cat

En directe

Maria Rosa Gutiérrez als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar posa en marxa l'Escola de Salut per a la gent gran

L’Ajuntament de Malgrat de Mar, a través de la Regidoria de Gent Gran, posa en marxa aquest mes de gener el projecte de l'Escola de Salut per a la Gent Gran. Es farà de la mà de la metgessa de família i musicoterapeuta Maria Rosa Gutiérrez. L'Escola de Salut ofereix fitness, taller de la memòria i musicoteràpia. Les inscripcions s'obren avui.

L'Escola de Salut de la Gent Gran ofereix activitats que es poden desenvolupar de manera regular i continua, alhora que suposen per als usuaris la socialització i la millora de la seva qualitat de vida. El projecte neix de l'aposta de la regidoria per una vellesa activa i dinàmica.

 Publicat:
13-01-2020 / 15:06:22
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Segons fonts del consistori, els objectius de l'Escola de Salut de la Gent Gran són, d'una banda donar resposta a l'aïllament de la gent gran, així com oferir activitats que millorin el seu estat de salut física i emocional, i alhora proporcionar un espai on les persones grans puguin aportar i compartir coneixements i experiències de vida. 

Les activitats començaran el 20 de gener i s'allargaran fins a final del mes de juny. Els dimarts es realitzarà el taller ‘Activa’t’ al Pavelló Germans Margall, els dimecres es realitzarà el Taller de Memòria al Centre Cívic i els dijous, el Taller de Musicoteràpia al Centre Cultural. L’horari de tots els cursos serà de d’11 del matí a dos quarts d’una del migdia.

El termini d'inscripcions s’obre avui i s'allargarà fins el divendres 17. El tràmit d'inscripció s'ha de fer a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 del matí a dues del migdia.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits