malgratcomunicacio.cat

En directe


Sabates vermelles per lluitar contra la violència envers les dones

L'associació Integrem per la Igualtat ha programat per aquest dissabte el primer dels dos tallers que farà per pintar de vermell les sabates velles que ha anat recollint aquests dies i que formaran part, el proper 25 de novembre, de la mostra d'art visual Zapatos Rojos de l'artista mexicana Elina Chauvet. El taller de pintar sabates es farà aquest dissabte entre les 11h i les 14h al Camí del Pla. Serà la primera activitat de la quinzena de propostes que l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha programat coincidint amb el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones.Publicat:
15-11-2019 / 09:14:39
Actualitzat:
15-11-2019 / 12:43:06

La mostra d'art visual Zapatos Rojos tornarà a vestir de vermell el tram del carrer del Carme que travessa la plaça de l'Església el proper 25 de novembre, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació envers les Dones. La instal·lació col·lectiva de l'artista mexicana Elina Chauvet està dedicada a les dones que han patit violència de gènere. A través de l'art, Chauvet vol fer una crida a la consciència i a la solidaritat.

Durant aquests dies, els qui han volgut participar en aquesta iniciativa artística han pogut dipositar sabates velles en desús a l'Ajuntament, a l'Àrea de Serveis Personals i al parc de Can Campassol. A banda del taller per pintar el calçat recollit d'aquest dissabte a les 11h al Camí el Pla, també se'n farà un altre el 23 de novembre al pac de Can Campassol d'11 a 14h.

Una quinzena d'activitats contra la violència envers les dones

A banda de l'exposició Zapatos Rojos, l'Ajuntament de Malgrat de Mar també ha programat una quinzena d'activitats més durant aquests dies coincidint amb el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones.Hi haurà taules rodones, xerrades, tallers, contes i exposicions, entre d'altres. El 25 de novembre també es farà una performance a càrrec de la companyia Ns Danza, el Cercle Artístic Malgratenc pintarà el símbol de la dona a la plaça de l'Església i, en el mateix escenari, es farà la lectura del manifest institucional a les 17:30h.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits