malgratcomunicacio.cat

En directe


El teatre breu al carrer protagonitzarà l'Arrela't aquest cap de setmana

El segon cap de setmana del Festival Arrela't oferirà Píndoles - Teatre breu en espais vius. Una proposta de microteatre que inclou tres peces, que es representaran en espais del municipi on no s'hi acostuma a fer teatre. La 3a edició de l'Arrela't acabarà la setmana que ve amb un concert de la pianista i soprano Rie Hirai i el Fem Pop, el festival que reivindica la igualtat al món artístic i discogràfic.Publicat:
15-11-2019 / 08:53:52
Actualitzat:
15-11-2019 / 09:14:50

Les tres propostes de microteatre al carrer que formaran part de Píndoles - Teatre breu en espais vius són Margarita, d'Irene Minovas, Roulettes, de la companyia eLe i Tot inclòs, de Jordi Centelles. L'espectacle, que serà gratuït i començarà a les 12h de la plaça de l'Església, conduirà els espectadors a tres espais del poble on no s'hi acostuma a fer teatre.

La 3a edició del Festival Arrela't acabarà el cap de setmana vinent. Per dissabte s'ha programat el concert de la pianista i soprano Rie Hirai, que tindrà lloc a les 20h a Ca l'Arnau, i diumenge hi haurà el Fem Pop, que s'autodefineix com "el festival que no vol existir". Els concerts de 5 dones donaran vida a la tercera edició d'una proposta que denuncia la desigualtat entre homes i dones que existeix a la indústria musical. Enguany, hi participaran les artistes Talitha Ferri, Raquel Lúa, Amy May Ellis, Eleni Drake i Fernanda Aleman.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits