malgratcomunicacio.cat

En directe

L'alcalde Mercader i el regidor de Seguretat, Sergi Cardona, avui als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar es reuneix amb els representants dels veïns de Paula del Puig

L’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, i el regidor responsable de Seguretat Ciutadana, Sergi Cardona, han mantingut aquest matí una trobada amb els representants dels veïns del carrer Paula del Puig per posar sobre la taula la problemàtica d'inseguretat que pateixen els veïns d'aquella zona. Una problemàtica que, tal i com ha reconegut l'alcalde Joan Mercader, té dos components: pisos ocupats i fets delictius. Tant l'alcalde com el regidor de Seguretat Ciutadana coincideixen a destacar la feina transversal que es fa per 'minimitzar i solucionar la problemàtica'.

Sergi Cardona ha explicat que a la trobada d'avui s'ha posat de manifest 'la necessitat de treballar conjuntament, totes les parts implicades a la una' per acabar amb aquesta situació.

 Publicat:
24-09-2019 / 15:44:46
Actualitzat:
24-09-2019 / 16:36:07

L'alcalde ha explicat que els veïns 'valoren molt la tasca que fan els agents de la Policia Local, que actuen amb rapidesa i eficiència'. Durant la trobada els responsables polítics han explicat les eines de què disposa l'Ajuntament per abordar aquesta qüestió.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits