malgratcomunicacio.cat

En directe

Ramir Roger, portaveu d'ERC a Malgrat de Mar

ERC demana al govern que executi el que queda del pressupost de 2019

El portaveu d'ERC a Malgrat de Mar Ramir Roger demana al govern municipal que, a banda de pensar en les ordenances i pressupostos de l'any vinent, treballi per acabar d'executar el que queda del pressupost de 2019. Algunes de les obres que encara no s'han dut a terme són, segons Roger, les places de Pere III i Fèlix Cardona, o el monument dedicat als brigadistes internacionals que van morir en l'enfonsament del vaixell 'Ciudad de Barcelona'.Publicat:
19-09-2019 / 11:11:59
Actualitzat:
19-09-2019 / 11:28:35

El portaveu republicà Ramir Roger ha volgut respondre a les declaracions que l'alcalde Joan Mercader va fer l'11 de setembre relacionades amb l'inici del curs polític. Mercader deia que el govern es posava en marxa per confeccionar les ordenances fiscals i el pressupost, i per acabar els grans projectes que ja estan iniciats, com el del Passeig Marítim.

Roger demana al govern municipal, format per PSC i Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou, que també executi el que queda pendent del pressupost de 2019. "Hi ha una sèrie d'inversions importants pel municipi que són possibles d'executar i que cal posar fil a l'agulla per a fer-ho", assegura Roger.

En aquest sentit, ERC parla de les places de Pere III i Fèlix Cardona, o del monument dedicat als brigadistes internacionals que van morir en l'enfonsament del 'Ciudad de Barcelona', entre d'altres. Roger diu que aquests projectes "estaven força avançats i prou treballats com per permetre que el pressupost de 2019 es pogués tancar amb els projectes, si més no, adjudicats o, fins i tot, iniciats".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits