malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Junts per Catalunya anuncia que trenca les negociacions per reeditar el quadripartit

Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou ha explicat en un comunicat que "el posicionament de Carme Ponsa (Junts per Malgrat) impedeix reeditar el quadripartit". Junts per Catalunya exposa que "per reeditar la fórmula de govern, calia posar fil a l'agulla per resoldre algunes disfuncionalitats existents en la forma de treballar dels darrers dos anys". L'equip liderat per Jofre Serret també demanava "que el programa i el govern del quadripartit representés proporcionalment els resultats obtinguts" a les darreres municipals. Segons Junts per Catalunya, "el grup de Carme Ponsa no s'ha mostrat flexible en cap d'aquests dos aspectes".Publicat:
03-06-2019 / 11:50:06
Actualitzat:
03-06-2019 / 16:16:02

Segons explica Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou, Junts per Malgrat ha traçat "línies vermelles que portarien a una sobrerepresentació del seu grup i un menysteniment dels altres grups i els corresponents projectes". El partit de Serret també assegura que s'ha generat un "clima de manca de confiança entre alguns membres del quadripartit".

Junts per Catalunya afegeix que "com a partit amb un esperit clarament independentista la principal opció sempre ha estat reeditar el quadripartit". Malgrat ens Mou diu, però, que com a grup municipal no pot oblidar que el seu projecte és de poble i, en aquest sentit, prioritza orientar els esforços "a desenvolupar el programa per Malgrat".

El partit liderat per Jofre Serret no diu en aquest comunicat si estarà al govern o a l'oposició, tot i que assegura que continuarà treballant "pel nostre poble, pel nostre País i per la llibertat".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits