malgratcomunicacio.cat

En directe

Jofre Serret acompanyat per Teresa Márquez i Francesc Soler
Societat

[26M Eleccions Municipals] Jofre Serret explica el seu projecte ‘Malgrat 2030’ també a través d’un llibre

Un debat sobre la política municipal amb algunes pinzellades sobre el món de la política i la comunicació ha servit per presentar aquest divendres al vespre el llibre ‘Què pensa Jofre Serret’, escrit conjuntament entre el candidat de JxCat – Malgrat ens Mou i la periodista Teresa Márquez. Al debat s’hi afegia el també periodista, Francesc Soler, actualment al Matí de Catalunya Ràdio.

Segons Jofre Serret, el llibre és fruït d’un viatge amb Neus Serra a l’estiu del 2014 a l’Alston, un municipi petit entre Glasgow i Newcastle on hi havia un projecte important sobre el cooperativisme que s’explica al llibre i que ha permès preparar ‘un projecte de futur’ per a Malgrat de Mar.

El llibre inclou també una entrevista que Teresa Márquez va fer al candidat de Malgrat ens Mou en què es recullen vivències més personals però també des del punt de vista polític es pot conèixer el projecte ‘Malgrat 2030’, que s’explicarà aquests propers dies de campanya electoral però que ara, diu Serret, també quedarà per escrit en aquest llibre ‘com a compromís amb la ciutadania’.

Teresa Márquez destacava minuts abans de la presentació que Jofre Serret no va posar cap límit a l’hora de plantejar els temes i preguntes de l’entrevista.

El llibre ‘Què pensa Jofre Serret’ es pot comprar a la llibreria La Pilona i tots els beneficis que s’obtinguin de la seva venda aniran destinats a una causa solidària, concretament, a la campanya ‘Help Xènia’, la nena malgratenca que va quedar tetraplègica a causa d’un enterovirus i que necessita recursos.

Durant la presentació, Jofre Serret va anar explicant en una conversa amb Teresa Márquez i Francesc Soler alguns aspectes més personals però sobretot els motius pels quals es presenta ara a les eleccions i el projecte que vol pel Malgrat del futur.

 Publicat:
13-05-2019 / 11:00:00
Actualitzat:
13-05-2019 / 11:58:35

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits