malgratcomunicacio.cat

En directe

Plaça de Fèlix Cardona. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Els veïns i veïnes volen que la plaça de Fèlix Cardona sigui un espai de descans

105 veïns i veïnes han votat per triar el futur de la plaça de Fèlix Cardona al barri de Malgrat Nord. Segons els resultats facilitats per la Regidoria de Participació Ciutadana, l'opció més votada ha estat que la plaça sigui un espai de descans, seguida de zona de jocs infantils i espai de passeig. Els serveis tècnics de l'Ajuntament redactaran ara el projecte de millora de la plaça de Fèlix Cardona. Per a fer-ho recolliran les propostes votades i proposades pels veïns i veïnes.Publicat:
08-04-2019 / 11:11:47
Actualitzat:
08-04-2019 / 11:25:49

1.600 persones majors de 16 anys i empadrodnades en l'àmbit del projecte de Malgrat Nord eren les que estaven cridades a participar al procés participatiu per repensar la plaça de Fèlix Cardona. 105 van ser les que, finalment, van votar. Tal com es demanava en la butlleta, calia prioritzar els tres programes entre els escensaris sorgits en el taller de debat: passeig, descans i jocs infantils.

Dels resultats obtinguts es desprèn que el veïnat ha preferit l'activitat de descans per a la plaça, seguida de les zones de jocs infantils i les zones de passeig.

El regidor de Participació Ciutadana, Ramir Roger, ha valorat la participació "amb un esperit constructiu". "És important crear aquests canals per tal que la gent que tingui ganes de participar ho pugui fer", ha afegit Roger. El regidor ha detallat que ara els serveis tècnics municipals redactaran el projecte de millora de la plaça de Fèlix Cardona, recollint les propostes fetes i valorades pels veïns. El pressupost per remodelar la plaça és de 130.000 euros.

La renovació de la plaça va ser una de les propostes sorgides de la diagnosi de Malgrat Nord que es va fer l'any 2017 sobre l'anàlisi de la realitat social, econòmica i urbanística del barri.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits