malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L'Ajuntament de Malgrat de Mar compleix el 96,15% dels indicadors de transparència de l'InfoParticipa

La Universitat Autònoma de Barcelona ha lliurat aquest dimecres els guardons de la 6a edició del Segell InfoParticipa que distingeixen la qualitat i transparència de la comunicació pública local. L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha assolit en aquesta edició el 96,15% dels indicadors de transparència.Publicat:
14-03-2019 / 11:04:17
Actualitzat:
14-03-2019 / 12:53:38

Els indicadors que permeten definir el percentatge que assoleix un ens, com ara l'Ajuntament de Malgrat de Mar, es divideixen en cinc grans qüestions: Qui són els representants polítics?; Com gestionen els recursos col·lectius?; Com gestionen els recursos econòmics?; Quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió de recursos col·lectius?; i Quines eines ofereixen per a la participació ciutadana? Dels 52 punts que s'avaluen, l'Ajuntament de Malgrat de Mar només té dues assignatures pendents: la informació sobre el Retiment de Comptes i la relació dels serveis que es presten i els compromisos davant la ciutadania. Dues qüestions que, segons el primer tinent d'alcalde Ramir Roger, es poden resoldre.

El Mapa InfoParticipa és un producte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, resultat d'haver desenvolupat i validant l'any 2012 el Mapa de Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya.

Actualment, el laboratori avalua els municipis de 6 comunitats autònomes -Catalunya, Andalusia, Aragó, Canàries, Galícia i Madrid- i les ciutats de Ceuta i Melilla.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits