malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat de Mar estrena ranxo solidari per Carnaval

L'associació Acció Solidària Colors ha programat un ranxo solidari per aquest dissabte, coincidint amb la celebració del Carnaval. La proposta, que tindrà lloc a les Peixateries Velles, permetrà recollir diners que serviran per a instal·lar una bomba elèctrica en un pou d'aigua a Draman, un poblat gambià, on hi viuen persones vinculades amb Malgrat de Mar. Aquest mecanisme, que s'alimentarà d'energia solar, facilitarà l'extracció d'aigua del pou, que ara es fa de manera manual.Publicat:
01-03-2019 / 10:44:35
Actualitzat:
01-03-2019 / 11:05:26

Les Peixateries Velles és l'escenari escollit per Acció Solidària Colors per donar vida al ranxo solidari d'aquest dissabte al migdia. La proposta, que pretén convertir-se en un acte més de carnaval a Malgrat de Mar, repartirà entre els assistents ranxo i trinxat amb butifarra per 3,50 euros cadascun. Tot plegat per recollir diners, que serviran per mecanitzar un pou d'aigua a Gàmbia.

Joan Bigas, president de l'associació, ha explicat que el Draman Water Project ha de facilitar l'accés a l'aigua a través d'un sistema mecanitzat que funcionarà amb energia solar. Bigas ha avançat que, a banda d'aquest ranxo que s'afegeix a l'escudella que ja van organitzar per Nadal, Acció Solidària Colors també organitzarà la Festa de la Diversitat i intentarà muntar una barraca per la Festa Major de Sant Roc amb l'objectiu de recollir més diners per a aquest projecte.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits