malgratcomunicacio.cat

En directe

Ramir Roger als estudis d'Ona Malgrat

L’Ajuntament de Malgrat de Mar demana a la Diputació de Barcelona l’elaboració del Pla Director de Participació Ciutadana

Es tracta d’un document que, entre d’altres coses, permetrà endreçar els canals participatius del consistori, marcar el calendari dels processos de participació o garantir que el Consell de Vila funcioni de manera efectiva.Publicat:
11-02-2019 / 09:38:05
Actualitzat:
11-02-2019 / 09:42:39

El compromís de crear un Pla Director de Participació Ciutadana va sorgir del Reglament de Participació Ciutadana, que es va aprovar de manera definitiva al desembre de l’any passat. La previsió de la regidoria de Participació Ciutadana és que aquest document s’enllesteixi en el transcurs d’aquest 2019.

El regidor de Participació Ciutadana Ramir Roger ha explicat a Ona Malgrat que "cal continuar treballant per tal que la participació ciutadana sigui efectiva i tingui un pes dins de les polítiques públiques de l’Ajuntament". Roger assegura que el Pla Director ajudarà a promoure la participació dels malgratencs i malgratenques en aquest tipus de processos.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits