malgratcomunicacio.cat

En directe

Carme Ponsa i Ester Martínez al recinte firal de Fitur
Societat

[ÀUDIO] La regidora de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi, Ester Martínez, parla de Fitur 2019

La regidora de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi, Ester Martínez, ha passat avui per La Jungla per parlar de la presència de Malgrat de Mar a la fira internacional de turisme, Fitur 2019. Un esdeveniment que es fa al recinte firal d'IFEMA, a Madrid, fins el proper diumenge. Els primers 3 dies està oberta només per a professionals del sector i durant el cap de setmana obre per al públic en general.

Ester Martínez considera molt important ser presents en fires com aquesta per poder mantenir contacte directe i intercanviar impressions amb els agents turístics que després "vendran la nostra destinació"  al client final, és a dir, als futurs turistes que visitaran Malgrat de Mar.

La regidora de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi considera que "els malgratencs som uns privilegiats perquè tenim la zona turística però també es manté l'essencia de poble. Els turistes poden venir aquí i gaudir d'aquestes dues combinacions".

Ester Martínez també ha posat en valor la proximitat de Malgrat de Mar amb Barcelona i les platges del municipi com a atractius promocionals.Publicat:
24-01-2019 / 10:50:22
Actualitzat:
24-01-2019 / 11:35:43

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits