malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] El PSC presenta al·legacions al pressupost de l'Ajuntament de Malgrat de Mar

El grup municipal del PSC presenta diverses al·legacions al pressupost del govern quadripartit. El portaveu dels socialistes malgratencs, Joan Mercader, ha avançat a Ona Malgrat que el seu partit ha presentat 18 al·legacions al pressupost municipal d'aquest 2019. Segons Mercader, ho han fet ara que els comptes de la corporació es troben en exposició pública ja que, segons ell, no se'ls va convocar a cap reunió informativa ni de presentació del projecte de pressupost durant l'elaboració dels comptes.

En l'àmbit dels equipaments, el PSC ha presentat una proposta per dur a terme un acondicionament del Centre Cultural que presenta, diu Mercader, diverses deficiències; a nivell de Serveis Socials proposen augmentar les partides econòmiques per a ajuts al lloguer, per als subministraments d'aliments, per a la vellesa i per ajudar a pagar les persoens que tenen deutes dels subministraments. En aquest mateix capítol, els socialistes volen una dotació econòmica per a realizar la segona fase de la construcció de la pista polivalent.  

Dins el manteniment urbà, el PSC vol que els pressupostos contemplin la renovació i la millora de la plaça família Maristany i el desenvolupament del pla de xoc contra grafitis i excrements de gos. També aposten per fer una renovació de la xarxa de carril bici i un manteniment dels camins del sector del Pla de Grau.Publicat:
14-01-2019 / 10:39:56
Actualitzat:
14-01-2019 / 13:40:50

En l'àmbit de la Cooperació i la Solidaritat que s'arribi a dotar del 0,7 per cent la partida de solidaritat ja que, segons Mercader, actualment s'està incomplint. Entre altres al·legacions, en l'àmbit d'Urbanisme els socialistes volen que es desenvolupi la segona fase del rocòdrom exterior del GEM.

Sigui com sigui, Mercader allarga la la mà per poder negociar algunes d'aquestes propostes amb els partits que fornen el govern. El PSC va presentar aquestes al·legacions el passat divendres per registre a l’Ajuntament.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits