malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell de l'obra. Foto: Grup Germanor.

'L'estrella de Nadal' i 'Fum, fum, fum' són les dues propostes teatrals del Grup Germanor per aquestes festes

El Grup Germanor ha apostat aquest any per fer pujar damunt l'escenari del Centre Cultural una versió dels Pastorets amb els més joves de l'entitat i una comèdia per adults, el Fum, fum, fum de Jordi Sánchez. L'Estrella de Nadal es representarà els dies 23 i 26 de desembre i Fum, fum, fum, el 29 i el 30 de desembre.Publicat:
20-12-2018 / 10:53:03
Actualitzat:
20-12-2018 / 11:24:38

Els Pastorets de Folch i Torres que fins ara representava per Nadal el Grup Germanor han estat substituits per una versió de l'obra, L'Estrella de Nadal, i l'espectacle Fum, fum, fum de Jordi Sánchez. Obdúlia Cuatrecases, presidenta de l'entitat, ha explicat que els actors que fins ara feien de Lluquet i Rovelló van decidir l'any passat, després de molts anys, deixar de fer els papers perquè "consideraven que ja potser no tenien l'edat per continuar fent-los". Davant la dificultat de trobar substituts, el Grup Germanor va apostar per fer dues obres i "fer uns pastorets juvenils i una obra, els adults".

Segons Cuatrecases, els joves "tenien molta il·lusió per fer alguna cosa per Nadal". L'Estrella de Nadal, dirigida per Josep Pérez, Blanca Bonastre i David Redondo, és una versió de Els Pastorets de Folch i Torres "amb tots els seus ingredients: els seus pastors, els seus dimonis...".

Fum, fum, fum, dirigida per la mateixa Obdúlia Cuatrecases, és una obra de Jordi Sánchez que explica la història d'en Mateu i la Raquel, un matrimoni molt tradicional, que cada any celebra el Nadal amb el seu fill Arnau, la Juani -fillola de la Raquel- i l'Ignasi, un nebot d'en Mateu. Enguany, però, els esperarà més d'una sorpresa que els pemertrà descobrir que algunes relacions de parella són només fum.

L'Estrella de Nadal es representarà els dies 23 i 26 de desembre al Centre Cultural a les 18h i a les 19h, respectivament. Fum, fum, fum pujarà damunt del mateix escenari els dies 29 i 30 de desembre, dissabte a les 22h i diumenge, a les 18h.

 

 

Galeria d'imatges

Cartell de l'obra. Foto: Grup Germanor.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits