malgratcomunicacio.cat

En directe

La Pilona

Adjudiquen la redacció del projecte executiu per a estabilitzar La Pilona

El document ha de permetre conèixer quina actuació concreta s'ha de dur a terme per a estabilitzar La Pilona i quin cost tindrà. La redacció del projecte executiu, l'adjudicació del qual s'ha aprovat aquesta setmana a la Junta de Govern Local, tindrà un cost de poc més de 5.000 euros i estarà enllestida en un parell de mesos.Publicat:
20-12-2018 / 09:55:31
Actualitzat:
20-12-2018 / 10:48:24

Mireia Castellà, regidora d'Urbanisme i Obra Pública, ha explicat aquest matí al programa La Jungla d'Ona Malgrat que "l'equip de govern sempre ha manifestat la voluntat d'executar totes les actuacions i treballs necessaris per estabilitzar La Pilona i, per això, s'ha aprovat l'adjudicació a una empresa per a redactar-ne el projecte executiu".

Segons ha explicat Castellà, l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha demanat pressupostos a cinc empreses especialitzades en treballs subaquàtics. La que finalment redactarà el projecte rebrà ara els estudis que ja disposa el consistori sobre La Pilona i presentarà, en uns dos mesos aproximadament, un document que, entre d'altres coses, permetrà conèixer quina actuació concreta s'ha de dur a terme per estabilitzar l'element i quin cost tindrà fer-ho. Mireia Castellà considera que La Pilona "és un símbol molt important de la història del municipi".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits