malgratcomunicacio.cat

En directe


El PP proposa construir un pavelló a l'Escola Mare de Déu de Montserrat

Aquest nou equipament seria utilitzat, segons la idea del Partit Popular, tant pels alumnes de l'escola com per les entitats del poble. Així ho ha explicat la portaveu del PP Ana Vega a la carpa que el partit ha muntat a les Peixateries Velles aquest cap de setmana amb l'objectiu, també, de recollir joguines. En aquest mateix context s'ha donat a conèixer que el PP ha designat a Vega com a nova coordinadora de Serveis Socials a la demarcació de Barcelona.Publicat:
03-12-2018 / 08:16:29
Actualitzat:
03-12-2018 / 09:49:07

Les Peixateries Velles ha estat l'escenari que ha escollit el PP aquest cap de setmana per exposar algunes de les seves propostes als ciutadans i ciutadanes, escoltar les inquietuds dels malgratencs i malgratenques i, sobretot, per recollir joguines, que aniran destinades als nenes i nenes que més ho necessitin aquestes festes nadalenques.

La portaveu del partit Ana Vega ha exposat que el PP aposta per la construcció d'un pavelló a l'Escola Mare de Déu de Montserrat, que donaria servei tant als alumnes del centre com a les entitats del poble. Vega assegura que "hi ha un espai polivalent que en aquest moment no s'aprofita". "Si els partits que governen ara ens deixen alguna cosa (de diners), esperem poder fer aquest pavelló", ha afegit Vega.

La proposa s'ha donat a conèixer el mateix dia que s'ha fet públic el nou càrrec d'Ana Vega. La regidora malgratenca és la nova coordinadora de Serveis Socials del Partit Popular a la demarcació de Barcelona. Gemma Moreno, responsable d'Infraestructures del PP català, ha estat aquest dissabte a Malgrat de Mar i ha destacat la vàlua d'Ana Vega. "És una persona que, com tots sabeu a Malgrat, es bolca amb tots els col·lectius", ha destacat Moreno.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits