malgratcomunicacio.cat

En directe


12 empreses s'ofereixen per a reformar el Passeig Marítim

Mireia Castellà, regidora d'Urbanisme i Obra Pública, ha explicat aquest dimarts al programa La Jungla d'Ona Malgrat que "ens trobem a la fase final de l'adjudicació de les obres" del Passeig Marítim. Castellà ha assegurat que "en breu ja tindrem l'adjudicatari" i que l'actuació, que es durà a terme en dues fases entre 2018 i 2020, podria començar "a finals d'aquest mes de novembre".Publicat:
25-10-2018 / 08:26:42
Actualitzat:
25-10-2018 / 09:17:14

La primera fase de les obres de reforma del Passeig Marítim començarà a finals d'aquest mes de novembre i s'allargarà fins a l'inici de la temporada turística. La regidora Mireia Castellà ha detallat que ara s'actuarà en el tram que va des de la plaça de l'Àncora fins a l'avinguda dels Països Catalans; la segona fase, que es farà entre 2019 i 2020, inclou la resta del vial.

Castellà assegura que "és un gran projecte que ha estat al calaix durant molt de temps i que necessitava una empenta". "Cada any els Serveis Municipals han d'invertir moltes hores i molts de diners per arranjar el Passeig Marítim i és d'aquestes feines que és llençar-hi diners", ha afegit la regidora.

Les obres de reforma del Passeig Marítim costaran més de 8 milons d'euros. D'aquests diners, els veïns i propietaris dels establiments que hi ha hauran de pagar-ne el 30% a través de contribucions especials. Mireia Castellà assegura que "s'estan buscant subvencions" i diu que el govern municipal té "el suport de Serveis Econòmics de l'Ajuntament que ha fet la planificació per tirar endavant aquest projecte".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits