malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Escola d'Adults 'Cases dels Mestres' engega el curs amb una web nova

L'Escola Municipal d'Adults ha estrenat un espai web amb informació sobre l'activitat del centre. Ja s'hi poden consultar, per exemple, els cursos que oferirà l'Escola d'Adults aquest any o els tràmits que s'han de fer per a matricular-s'hi. Precisament, avui s'inicia el període d'inscripcions.Publicat:
04-09-2018 / 10:50:18
Actualitzat:
04-09-2018 / 11:21:16

Els futurs alumnes de l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres trobaran enguany tota la informació que necessitin al nou espai web que ha posat en marxa el centre. En aquest lloc virtual s'hi pot trobar informació sobre el procés de matriculació, l'oferta formativa de l'escola, dades de contacte i enllaços d'interès.

També hi ha informació relacionada amb el període d'inscripcions que, precisament, ha començat avui i s'allargarà fins el proper divendres 14 de setembre. L'oferta formativa de l'escola es divideix en tres eixos: instrumental, que inclou l'alfabetització i neolectors, i aprendre a aprendre; idiomes (català, castellà, anglès i francès); i formació reglada, que permet preparar els alumnes per a les proves lliures de Graduat en Educació Secundària Obligatòria i d'accés a cicles formatius de grau mitjà, de grau superior i a la universitat per a majors de 25 i 45 anys.

Per a formalitzar les inscripcions cal apropar-se a l'Escola d'Adults, al carrer Escoles, 10, entre avui i el 14 de setembre els matins de 10h a 13h i les tardes de dimecres i dijous de 16h a 19h.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits