malgratcomunicacio.cat

En directe


Carme Ponsa no entén que Ciutadans demani enretirar els llaços grocs dels espais públics

L'alcaldessa Carme Ponsa diu que l'equip de govern defensa "el dret d'expressió pacífic i respectuós de l'espai públic" i que, precisament, és la democràcia la que permet que un partit polític com Ciutadans, que no té una representació municipal, pugui posar una carpa informativa a la plaça de l'Església. Neus Munté, candidata a l'alcaldia de Barcelona pel PDeCAT, també ha expressat el seu malestar cap a la demanda de Ciutadans perquè, entre d'altres coses, considera que "no respecta ni la llibertat ni la pluralitat".Publicat:
28-08-2018 / 11:39:02
Actualitzat:
28-08-2018 / 12:54:58

Ciutadans va presentar fa dues setmanes una instància a l'Ajuntament demanant a l'alcaldessa Carme Ponsa que retiri els símbols grocs dels espais públics. Concretament, volen que es treguin els llaços grocs de la Biblioteca La Cooperativa i l'estelada del parc de Bombers.

Carme Ponsa ha respost a aquesta demanda recordant a Ciutadans que ells han pogut expressar-se lliurement instal·lant carpes informatives al carrer com la de divendres passat a la plaça de l'Església. Ponsa assegura que "no entén com és que ells que s'expressen lliurement no volen que hi hagi un dret d'expressió pacífic i respectuós com és el que s'està fent a l'espai públic".

En aquesta mateixa línia s'ha expressat Neus Munté, alcaldable del PDeCAT a l'Ajuntament de Barcelona, que dissabte passat va assistir al sopar groc del Partit Demòcrata als jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala. Munté considera que és "surrealista". "L'espai públic ha d'acollir les diferents visions i els sentiments que en aquests moments experimentem les persones", ha afegit Munté, que assegura que a Malgrat de Mar l'espai públic és "plural" i, per això, hi ha llaços grocs.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits