malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament demana una subvenció a la Generalitat pel Passeig Marítim

La Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha aprovat aquest dimarts demanar a la Generalitat de Catalunya una subvenció per a les obres de remodelació del Passeig Marítim. L'alcaldessa Carme Ponsa ha avançat que, com a màxim, Malgrat de Mar podrà rebre 400.000 euros. En relació a les més de 650 signatures que han presentat els veïns a l'Ajuntament contra el projecte, Ponsa ha explicat que ara els tècnics de l'Ajuntament n'estudien la seva legalitat i que després el govern municipal ja farà les valoracions que consideri oportunes.Publicat:
28-08-2018 / 09:02:52
Actualitzat:
28-08-2018 / 11:14:58

400.000 euros. Aquesta és la xifra que podrà aconseguir com a màxim l'Ajuntament de Malgrat de Mar pel projecte de remodelació del Passeig Marítim a través d'aquesta convocatòria de subvencions que ha obert la Generalitat de Catalunya. El Departament d'Empresa i Coneixement de l'administració catalana ha obert aquesta línia d'ajut als ens locals per al desenvolupament de plans de foment territorial del turisme.

L'alcaldessa Carme Ponsa ha reconegut que 400.000 euros per a un projecte que en costarà 8 milions "no són suficients". Per aquest motiu, Ponsa ha assegurat que el govern municipal estarà "amb els ulls oberts a qualsevol subvenció que vingui, tant si és de l'Estat, d'Europa o de Catalunya".

En relació a les 650 signatures que veïns del Passeig Marítim han entrat per registre a l'Ajuntament contra el projecte de remodelació, Ponsa, que ha reconegut que els ha sobtat, ha detallat que "ara els tècnics de l'Ajuntament les revisen per tal de validar que siguin de persones que viuen al Passeig Marítim o que hi tenen segones residència i que, per tant, s'ajusten a la legalitat". El govern local farà una valoració de les signatures una vegada hagin estat supervisades.

Pel què fa a la plataforma ciutadana que han creat els veïns afectats, l'alcaldessa assegura que el govern està obert a aportar la informació que els faci falta, com ho han fet fins ara. De fet, el govern municipal es reunirà amb el portaveu de la plataforma ciutadana, Joan Barrachina, durant la primera quinzena de setembre.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits