malgratcomunicacio.cat

En directe


La Caminada Nocturna permet destinar 4.685 euros a la Fundació Amics Joan Petit. Nens amb Càncer

937 persones van participar dissabte a la Caminada Nocturna Solidària, que organitza Malgrat es Mou. Els diners de les inscripcions, 4.685 euros, es destinaran a la Fundació Amics Joan Petit. Nens amb Càncer.Publicat:
27-08-2018 / 12:41:07
Actualitzat:
27-08-2018 / 13:46:25

La Caminada Nocturna Solidària de Malgrat es Mou va sortir de les Peixateries Velles amb 937 participants. Tots ells van caminar fins a Pineda de Mar amb dos objectius: d'una banda, fer esport, i de l'altra, aportar el seu petit gra de sorra a la Fundació Amics Joan Petit. Nenes amb Càncer.

Joan Turner, president de l'entitat, es va mostrar molt satisfet amb la col·laboració d'aquest miler de persones que ha volgut caminar per la causa. Turner ha avançat que els 4.685 euros que s'han recollit aniran destinats a la recerca de tumors cerebrals i també serviran per publicar un llibre, adreçat a petits i grans, de consells de nutrició per a persones que han de fer quimioteràpia. "Les disfuncions que es presenten durant el tractament, com ara la pèrdua de gana, els vòmits, les nàusees, diarrees, llagues, fan que sigui molt difícil alimentar-se", ha recordat Turner. La guia, il·lustrada per la Pilarín, incorporarà receptes de cuiners de renom que els ajudarà en aquest sentit. El llibre es posarà la venda al novembre.

Els organitzadors de la Caminada Nocturna Solidària també s'han mostrat molt satisfets amb la participació en l'activitat. José Manuel Juiz, portaveu de Malgrat es Mou, ha agraït als participants la seva implicació. "Sense ells no fem res", ha assegurat Juiz.

La Caminada Nocturna Solidària de Malgrat es Mou ha arribat enguany a la seva novena edició.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits