malgratcomunicacio.cat

En directe

186 persones sopen pels presos i exiliats polítics a les Peixateries Velles

186 persones participen al sopar groc pels presos i exiliats polítics

L’acte, que va tenir lloc dissabte a la nit a les Peixateries Velles, va comptar amb la presència de Pere Aragonès, vicepresident del govern de la Generalitat. Aragonès va defensar que “no s’ha de deixar de reivindicar el paper dels companys empresonats i exiliats; líders socials i polítics d’aquest país”. Francesc Riera, cunyat d'Oriol Junqueras, també va assistir al sopar.Publicat:
30-07-2018 / 09:25:13
Actualitzat:
30-07-2018 / 09:49:32

El sopar groc organitzat per la secció local d'Esquerra Republicana servirà ajudar econòmicament els familiars dels presos i exiliats. Els diners que es van recollir amb la venda dels tiquets es destinaran a l'Associació Catalana pels Drets Civils, que està formada per 18 famílies dels polítics represaliats per l'1 d'octubre i que treballa per conscienciar la població de la vulneració de drets i donar veu als familiars.

Pere Aragonès, vicepresident del govern de la Generalitat, també va prendre part en l'activitat. Aragonès va assegurar que "el país està mobilitzat per donar suport, per fer aquest acompanyament i solidaritat amb els presos polítics i els exiliats i amb les seves famílies i els seus amics". "No hem de deixar mai de reivindicar el seu paper, la seva situació i, evidentment, de demanar la seva immediata posada llibertat", ha afegit Aragonès.

El vicepresident del govern va recordar dissabte que, precisament, aquest dimecres es reunirà la Comissió Bilaterial Generalitat-Estat que servirà, entre d'altres coses, per posar sobre la taula la situació política a Catalunya.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits