malgratcomunicacio.cat

En directe

Oficina Municipal d'Informació al Consumidor
Societat

El govern de Malgrat de Mar posa en marxa l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor

"Un servei que ha estat una reivindicació històrica per part de la ciutadania i que ara ja s'ha fet una realitat". Així almenys ho ha dit el tinent d'alcalde de Serveis a la persona de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, Jofre Serret.

La responsable de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor atén de dilluns a dijous a les dependències de Serveis a la Persona i els divendres cada 15 dies a l'OAC, a la planta baixa de la casa consistorial. És l'encarregada de recollir queixes vinculades al consum. 

Segons ha explicat el regidor Serret, de manera paral·lela es mantindrà durant els propers mesos el servei itinerant de l'Oficina d'Atenció al Consumidor de la Diputació de Barcelona que ve a Malgrat de Mar el primer dijous de mes al mercat setmanal.

La Diputació de Barcelona ha ofert en tot moment assessorament a l'equip de govern per a la creació d'aquest servei a nivell muncipal. En aquest sentit, la tècnica responsable de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor es va incorpar al gener al consistori i ha rebut formació específica per tal de desenvolupar la seva tasca.

Serret ha explicat que la Diputació dona anualment una subvenció de 20.000 euros per dotar de recursos professionals i logístics aquest servei.Publicat:
15-06-2018 / 11:41:43
Actualitzat:
15-06-2018 / 12:24:42

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits